Anpassad distanskurs – distanskurs på ett nytt sätt

En stor fördel med att studera på distans är att du har tillgång till kursen dygnet runt och kan logga in var du än befinner dig, så länge du har en dator tillgänglig. En anpassad distanskurs finns tillgänglig när du vill under obestämd tid.

Studera när -var och hur du vill. Inga tider att passa.

En anpassad distanskurs
Det kan vara att ni som företag, organisation eller myndighet kommer överens med oss vad ni vill lära er. Vi spelar därefter in en kurs och lägger upp på internet och ni kan därefter göra kursen hur mycket ni vill och med fritt antal deltagare.

Övningsuppgifter
Vill ni kan vi även lägga till övningsuppgifter som deltagaren laddar ner och gör på sin egen dator.

Utrustning och programvara
Du behöver kunna koppla upp dig mot internet och använda dig av en uppdaterad webbläsare. Vi rekommenderar att du använder Chrome. Det fungerar lika bra på Windows som MAC. Vi spelar in kursen på den plattform ni vill.

Diplomering
Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori. Diplom finns att skriva ut efter att man genomfört kursen.

Kontakta oss för offert eller för fler frågor
info@distansskolan.se.se eller 08 406 00 30

Kontakta Distansskolan.se

Välkommen att ta kontakt med oss om det är något du funderar över.

telefon: 08 406 00 30
e-post: info@distansskolan.se

Våra erfarna kursledare

Våra kursledare arbetar idag både som frilansare och utbildare och har lång erfarenhet i de grafiska programmen sedan början av 90-talet och har gedigna kunskaper inom området.

De har gått diverse grafiska-, foto- och konstutbildningar. Och eftersom de också arbetar med reklamproduktion, åt bl.a. Coop Sverige AB, vet de också vad de flesta behöver kunna för att klara av sitt dagliga arbete.

Kursledarna har arbetat som utbildare på de flesta stora utbildningsföretag och arbetat på Stockholms universitet, Grafiska Institutet och även rest landet runt för att hålla kurser för både små och stora företag, organisationer, föreningar och privatpersoner.

De är också Adobe Certifierade Experter.

Share This