Välj en sida

Deltagarcitat

Här har vi lagt upp ett urval av feedback på våra kurser. De flesta är mycket nöjda med oss. Vi är så säkra på att du blir nöjd med en kurs av oss att vi lämnar ”pengarna tillbaka garanti” om du mot förmodan inte skulle vara nöjd.

“Väldigt bra med föreläsningsfilmer som man kan se om hur många gånger man vill och få repetition. Även bra upplägg med mindre uppgifter tillsammans med mer övergripande uppgifter i Distansbreven. Väldigt nöjd med kursledarna som tydligt och pedagogiskt förklarar olika moment och användningsområden i alla program. Även bra och snabb feedback på uppgifterna med långa och tydliga svar.”

Marie Rangdén

Kurs InDesign Grund. Rickard som håller i kursen är väldigt pedagogisk, han svarar fort på mejl och ger innehållsrika kommentarer på inlämningsuppgifterna. Ja, ska gå InDesign fortsättning, sen är jag även sugen på att gå Photoshop samt Illustrator.

Julia Hammarström, Vimmerby

“Kurs Digitalfoto grund. Kommentarerna framfördes på ett mycket bra sätt och positivt om vad man bör tänka på och med bra tips på att bli bättre. Såg fler vinklingar än jag själv gjort i mitt eget fotograferande. I och med att hon också påpekade dem utvecklade det mitt eget sätt att tänka om en bild.”

Marina Hall, Göteborg

“Jag tycker kursen InDesign grund varit bra som helhet. Gillar upplägget med instruktionsvideor som följs av liknande övningsuppgifter så man snabbt lär sig steg för steg. Läraren (Richard) är mycket pedagogisk och det är lätt att förstå det han förklarar. Funderar på Photoshop och Illustrator samt Foto också.”

Lis Fredriksson, Uppsala

“Bra pedagogiskt upplägg – tydliga instruktionsfilmer – bra övningar – snabb återkoppling på genomförda uppgifter. Kursledaren var snabb på återkoppling, bra feedback utifrån sin egna erfarenhet kring programmet och dess användning – tummen upp för kursen Photoshop grund!”

Adam Gripenblom, Stockholm

“Jag är extra nöjd med de tydliga instruktioner och lätt att förstå. Att man kan göra kursen i sin egen takt. Att man kan gå tillbaka och repetera. Kursens upplägg och pedagogik var utmärkt. Jag ska även gå Fortsättning Illustrator, Photoshop och InDesign.”

Titti Resare Engdahl, Varberg

“De korta och pedagogiska filmerna som tog en steg för steg framåt. Att jag kunde göra kursen Grafisk Design 40 v. när jag själv hade tid och att man kan titta på filmerna om och om igen ifall det är något man inte har förstått. Och att man nu också kan repetera delar som man känner sig osäker på. Mycket bra sätt att lära sig på :).”

Elisabeth Lif Hagen, Storsjöhus

“Engagerad lärare med stor kunskap som kunde förmedla kunskapen på ett enkelt sätt. Idag använder jag de kunskaper jag fick från kursen varje dag, bland annat genom att twittra flera gånger dagligen på @svt_vipatv.”

Marika Ireblad, SVT

“Tycker det är bra upplägg på kursen, det är klart och tydligt vad man går igenom i varje lektion och vad man ska lära sig. För mig känns det som att distanskurs är det som fungerar bäst och då är det jättebra att det finns inom flera program och fördjupningskurser (till överkomligt pris också:)”

Maria Ågren, Executive People

“Filmerna är så bra att gå tillbaka på och titta när man glömt någon detalj. Proffsigt med förberedelserna av dokument, texter, bilder etc.”

Jonas Ljungblad, Mjölby-Svartådalen Energi