Kurs i Word

Kurs i WordKurs Word grund + fortsättning
– lär dig arbeta effektivt med texter

Vår kurs Microsoft Word grund + Fortsättning är på ca 4 veckor och 15 tim/vecka. Du kan göra kursen snabbare eller långsammare. Du har totalt 6 månader på dig. Kursen är en kombinerad grund- och fortsättningskurs i Word och lämpar sig även för dig som är självlärd.

Microsoft Word är världens vanligaste ordbehandlare och det är vanligt att det förutsätts att alla obehindrat kan arbeta i Word. Men Microsoft Word är ett stort och omfattande program. Man brukar säga att 95% av alla användare bara använder 5% av programmet. Under denna Wordkurs lär du dig hitta bland de flesta av programmets funktioner, så att du kan arbeta så effektivt, snabbt och proffsigt som möjligt. Kursen är inspelad i Microsoft Word 2013, men är även tillämplig om du har senaste versionen Microsoft Word 2016.

 • Kurs Microsoft Word, 4 v. ca 15 tim/v. tillgång i 6 mån
 • Du studerar helt på egen hand, inga tider att passa
 • Kursen är mycket övningsinriktad och du mailar in dina uppgifter
 • Alla uppgifter bedöms personligen av läraren
 • Läraren har arbetat som redigerare på ett av Sveriges största företag

En hands-on-kurs i Dreamweaver som är mycket övningsinriktad med övningar mot vanligt förekommande hemsidesbygge.

Kurs i Word
Kurs Word grund + fortsättning

Kursinnehåll Microsoft Word grund + fortsättning

 • Skapa nya dokument
 • Mallar
 • Spara dokument och dokumentversioner
 • Redigera PDF-filer i Word
 • Klippa ut, kopiera och klistra in text
 • Formatera text
 • Formatmallar
 • Sidhuvud, sidfot och sidnumrering
 • Avsnittsbrytning
 • Söka och ersätta text
 • Tabeller och tabellutseende
 • Word och Excel tillsammans
 • Sidformatering
 • Punkt- och numrerade listor
 • Listnivåer
 • Tabbar och dess inställningar
 • Tillämpa teman och stilar i dokument
 • Använda bilder, former och ClipArt
 • Skapa och spara makron och Snabbdelar
 • Kontrollera stavning och grammatik
 • Spåra ändringar och infoga kommentarer
 • Utskrift

Nästa steg
Kurs PowerPoint grund | Kurs Excel grund | Kurs Photoshop grund

Kurs Word grund + fortsättning för alla

Deltagarcitat om vår kurs Word grund + fortsättning

 

Kursinnehåll
I den här Word-kursen  lär vi oss att arbeta från grunden så att vi kan skapa, redigera och formatera dokument i Word 2013 på rätt sätt. Upptäck hur du kan utnyttja mallar och byggstenar för att skapa ett dokument med sammanhängande layout, hur du kan samarbeta med skribenter kring ett dokument på ett smidigt sätt, hur du arbetar med punkt och nummerlistor och med tabeller på rätt sätt. Vi tittar också på hur vi kan underlätta enformiga arbetsuppgifter med hjälp av makron och hur vi med hjälp av språkverktygen får ett dokument som är både rättstavat och grammatiskt korrekt. Självklart tittar vi också på en rad små funktioner och genvägar som kan underlätta din vardag och snabba upp arbetet i Word 2013.

Förkunskaper
Inga

Kursupplägg
Kurs Word grund är upplagt så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Tillträde till kursen
Du har tillgång till kursen 6 månader extra utöver själva kurstiden för repetition. Skulle du behöva längre tid för dina inlämningsuppgifter ordnar vi det utan problem.

Arbetsformer
Kurs Word grund är helt på distans. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt.

Kursinformation
Kurslängd: ca 4 veckor
Studietid: 10 -15 tim/vecka
Pris: 2.995 SEK inkl moms (2.396 SEK exkl moms).
Datumet fungerar som ett inloggningsdatum men det finns inga tider att passa utan du loggar in när du kan och har tid. Du har sedan 6 månader på dig/kurs och gör kursen i din egen takt. Allt material ligger uppe från början.
Bokningsvillkor

Bokning
Din bokning är bindande. Du bokar lättast kurs här på vår hemsida men du kan också ringa på 08-406 00 30 eller skicka ett e-post meddelande till info@distansskolan.se

Bekräftelse
Du  får en bokningsbekräftelse direkt efter din bokning.

Faktura
Fakturan på kursavgiften mailas till den e-postadress du anger i din bokning. Fakturan behöver vara betald före kursstart.

Ombokning till annan kurs
Om du vill boka om till en annan kurs kostar det ingenting. Det är bara för dig att meddela oss om det.

Avbokning
Din bokning är bindande och en faktura kommer att skickas till dig strax efter din bokning.

Nöjd kundgaranti
Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din kurs erbjuder vi pengarna tillbakagaranti. Vill vill då att det sker en skriftlig förklaring och garantin gäller enbart under första veckan efter login.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss
info@distansskolan.se
08 406 00 30

Programvaror
Att skaffa programvara till ADOBE kurser
För att kunna genomgå kursen och göra alla övningsuppgifter behöver du programmet på din dator. Har du inte redan programmet kan du få tillgång till det genom att prenumerera på Adobe Creative Cloud. Där kan du även bli provmedlem i 30 dagar och få tillgång till en fullversion av programmet. Efter 30 dagar kan du fortsätta att prenumerera på programmet månadsvis eller på årsbasis. För mer information kan du gå till httpss://creative.adobe.com

Programvara till kurs i WordPress
WordPress är ett gratisverktyg och det enda verktyg du behöver för att genomföra kursen. Du kommer att lära dig att ladda ner och installera WordPress på kursen.
Nöjd kundgaranti
Nöjd kundgaranti
Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din kurs erbjuder vi pengarna tillbakagaranti. Det ska då ske en skriftlig förklaring och garantin gäller enbart under första veckan efter login.
Kursen är inte studiemedelsberättigad.
Inloggning & Diplom
Inloggning till kurs
Du har tillgång till kursen 6 månader för repetition. Därefter kommer du att få möjlighet till förlängning.

Diplomering

Deltagare som genomgått hela kursen får ett diplom mailat efter avslutad kurs. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.
Kontakta oss
 [contact-form to='info@distansskolan.se' subject='Kontakt från hemsidan'][contact-field label='Namn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-post' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form] 

Våra kursledare

Alla våra kursledare är aktiva inom reklambranschen och arbetar med reklam dagligen. De står också i klassrum och håller företagskurser varvat med produktion. De reser över hela landet för att hålla anpassade kurser på plats. Vi kan med säkerhet säga att vi har några av landets bästa utbildare på våra kurser med deras långa erfarenhet både inom produktion och utbildning.

Filmerna är så bra att gå tillbaka på och titta när man glömt någon detalj. Proffsigt med förberedelserna av dokument, texter, bilder etc.

Jonas Ljungblad

Mjölby-Svartådalen Energi

Har du frågor, kontakta oss!

9 + 11 =

Kurs Excel

Med vår kurs i Excel lär du dig arbeta professionellt med kalkylblad från grunden.

Kurs PowerPoint

Lär dig skapa presentationer på proffsnivå med vår kurs i Powerpoint.

Kurs Word

Känner du att du inte får till ditt textarbete i Word? Då kan vår kurs i Word vara rätt för dig.

Kurs Photoshop grund

Känner du att dina fotografier behöver ett litet ansiktslyft då rekommenderar vi starkt vår kurs Photoshop grund.

Share This