Kurs Sociala Medier

Kurs i Sociala MedierKurs Sociala Medier Grund
– kom igång med sociala medier

Kursen i Sociala Medier är på ca 4 veckor och 15 timmar/v. Du kan göra kursen snabbare eller långsammare. Du har totalt 6 månader på dig.

Det här är en teoretisk och praktisk kurs där du kommer lära dig hur du kan lägga upp din strategi och hur du rent praktiskt kommer igång med den vanligaste sociala kanalerna.

Lär dig hur du anpassar dina kanaler mot din målgrupp, hur du lägger upp en strategi, vilka kanaler du ska satsa på, juridik, bevaka vad som skrivs på internet och hur du kan vara förberedd med svar och inlägg. 

  • Kurs Sociala Medier, 4 v. ca 15 tim/v. tillgång i 6 mån
  • Du studerar helt på egen hand, inga tider att passa
  • Alla uppgifter bedöms personligen av läraren

Kurs i Sociala Medier
Kurs Sociala Medier Grund

Kursinnehåll Sociala Medier

  • Vad är sociala medier och hur kan det användas?
  • Vilken målgrupp använder vilken kanal
  • Skapa en strategi för ditt arbete
  • Lag och rätt på internet, grunder
  • Praktiskt arbete med:
    Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter och Youtube

Nästa steg
Kurs InDesign grund | Kurs WordPress grund | Kurs Photoshop grund

Kurs Sociala Medier Grund för alla

Deltagarcitat om vår kurs Sociala Medier

Spara

Spara

Spara

Deltagare & målgrupp
För alla som är intresserade av att lära sig arbeta och kommunicera online.

Mål med kursen Sociala Medier
Målet med kursen är att du ska förstå nyttan med sociala medier och hur ditt företag eller din organisation kan använda sig av sociala medier för att marknadsföra era tjänster och stärka kundrelationer.

Förkunskaper
Inga

Kursupplägg
Kurs Sociala Medier grund är upplagt så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Tillträde till kursen
Du har tillgång till kursen 6 månader extra utöver själva kurstiden för repetition. Skulle du behöva längre tid för dina inlämningsuppgifter ordnar vi det utan problem.

Kursinformation
Kurslängd: ca 4 veckor
Studietid: 10 -15 tim
Pris: 2.995 SEK inkl moms
Datumet fungerar som ett inloggningsdatum men det finns inga tider att passa utan du loggar in när du kan och har tid. Du har sedan 6 månader på dig/kurs och gör kursen i din egen takt. Allt material ligger uppe från början.
Bokningsvillkor

Bokning
Din bokning är bindande. Du bokar lättast kurs här på vår hemsida men du kan också ringa på 08-406 00 30 eller skicka ett e-post meddelande till info@distansskolan.se

Bekräftelse
Du  får en bokningsbekräftelse direkt efter din bokning.

Faktura
Fakturan på kursavgiften mailas till den e-postadress du anger i din bokning. Fakturan behöver vara betald före kursstart.

Ombokning till annan kurs
Om du vill boka om till en annan kurs kostar det ingenting. Det är bara för dig att meddela oss om det.

Avbokning
Din bokning är bindande och en faktura kommer att skickas till dig strax efter din bokning.

Nöjd kundgaranti
Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din kurs erbjuder vi pengarna tillbakagaranti. Vill vill då att det sker en skriftlig förklaring och garantin gäller enbart under första veckan efter login.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss
info@distansskolan.se
08 406 00 30

Nöjd kundgaranti
Nöjd kundgaranti
Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din kurs erbjuder vi pengarna tillbakagaranti. Det ska då ske en skriftlig förklaring och garantin gäller enbart under första veckan efter login.
Kursen är inte studiemedelsberättigad.
Inloggning & Diplom
Inloggning till kurs
Du har tillgång till kursen 6 månader för repetition. Därefter kommer du att få möjlighet till förlängning.

Diplomering

Deltagare som genomgått hela kursen får ett diplom skickat med post. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.
Kontakta oss
 

[contact-form to=’info@distansskolan.se’ subject=’Kontakt från hemsidan’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Våra kursledare

Alla våra kursledare är aktiva inom reklambranschen och arbetar med reklam dagligen. De står också i klassrum och håller företagskurser varvat med produktion. De reser över hela landet för att hålla anpassade kurser på plats. Vi kan med säkerhet säga att vi har några av landets bästa utbildare på våra kurser med deras långa erfarenhet både inom produktion och utbildning.

Filmerna är så bra att gå tillbaka på och titta när man glömt någon detalj. Proffsigt med förberedelserna av dokument, texter, bilder etc.

Jonas Ljungblad

Mjölby-Svartådalen Energi

Har du frågor, kontakta oss!

12 + 5 =

Kurs Dreamweaver fortsättning

Efter kursen Dreamweaver grund kan du gå vidare med Dreamweaver fortsättning för att få mer fördjupande kunskaper i ditt webbygge.

Kurs WordPress grund

Vill du lära dig skapa mer avancerade sidor utan att kunna programmering? Då kan vår kurs WordPress grund passa dig utmärkt.

Kurs Illustrator grund

Efter vår kurs Dreamweaver grund kanske du vill lära dig rita grafik i datorn då är kurs Illustrator grund ett utmärkt val.

Kurs Photoshop grund

Känner du att dina fotografier behöver ett litet ansiktslyft då rekommenderar vi starkt vår kurs Photoshop grund.

Share This