Kurs i WordPress webbshop

Kurs i WordPressKurs WordPress webbshop
– kom igång med webbshop enkelt

WordPresskursen är på ca 4 veckor och 15 tim/vecka. Du kan göra kursen snabbare eller långsammare. Du har totalt 6 månader på dig. Kursen är en fortsättningskurs i WordPress och lämpar sig för dig som gått vår grundkurs eller som är självlärd.

Med WordPress bygger du databasdrivna hemsidor & bloggar utan att kunna vare sig HTML eller PHP programmering.

I den här kursen får du lära dig att bygga en webbutik med WooCommerce som är det populäraste och mest betrodda e-handelslösningen för WordPress. WooCommerce tillhandahåller avancerad butiksförsäljning för fysiska och digitala produkter. Du får lära dig ställa in moms, frakt, lägga in produkter, hantera sålda varor och anpassa layouten samt betalningshantering.

 • Kurs WordPress webbshop, 4 v. ca 15 tim/v. tillgång i 6 mån
 • Du studerar helt på egen hand, inga tider att passa
 • Kursen är mycket övningsinriktad och du mailar in dina uppgifter
 • Alla uppgifter bedöms personligen av läraren
 • Läraren har arbetat som redigerare på ett av Sveriges största företag

En hands-on-kurs i WordPress som är mycket övningsinriktad med övningar mot vanligt förekommande ”webbshopsbygge”.

Kurs WordPress
Kurs WordPress webbshopdu kommer att ladda ner WordPress och installera från början i kurser. WordPress som verktyg är gratis.

Kursupplägg
Kursen WordPress webbshop är upplagd som ett projekt. Du bygger en sida under 4 delavsnitt med stöd av materialet och filmerna som finns online på vår kursportal och du gör kursen helt i din egen takt. Efter varje avsnitt gör du de deluppgifter som vi gått igenom i filmerna och när du är klar kontaktar du läraren för att visa upp ditt projekt för kommentarer. Efter kursens alla delavsnitt med uppgifter är det meningen att du har en fullt fungerande webbutik med avancerade funktioner. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Kursinnehåll
Under kursen lär vi oss installera WordPress på en webbserver och efter det installerar vi en fullt fungerande webbutik och gör en rad inställningar och anpassningar. Efter kursen har du grunden till en fullt fungerande webbutik som du kan fortsätta bygga vidare på och marknadsföra.

Kursinnehåll WordPress webbshop

 • Vad är WooCommerce?
 • Installera WooCommerce?
 • Konfigurera din butik
 • Olika betalningslösningar
 • Konfigurera betalningsalternativ
 • Använda inbyggda fraktmetoder
 • Lägga in produkter
 • Övervaka recensioner
 • Konfigurera förstasidan
 • Ta emot och hantera order
 • Sökordsoptimering
 • Marknadsför din butik med nyhetsbrev

Nästa steg
Kurs Photoshop grund | Kurs Digitalfoto grund | Kurs WordPress – egna mallar med Divi

Kurs WordPress webbshop för alla

Deltagarcitat om vår kurs WordPress webbshop

 

Deltagare & målgrupp
Det här är kursen för dig som vill börja sälja på internet på ett enkelt sätt och som inte har tiden eller möjligheten att kunna sitta i klassrum.

Mål med kursen WordPress
Att kunna sätta upp en egen onlinebutik och få full kontroll över administrationen.

Förkunskaper
WordPress grund eller liknande

Kursupplägg
Kurs WordPress är upplagt så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Tillträde till kursen
Du har tillgång till kursen 6 månader extra utöver själva kurstiden för repetition. Skulle du behöva längre tid för dina inlämningsuppgifter ordnar vi det utan problem.

Arbetsformer
Kurs WordPress är helt på distans. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt.

Vår egen sida är byggd med WordPress!
Kursinformation
Kurslängd: ca 4 veckor
Studietid: 10 -15 tim/vecka
Pris: 2.995 SEK inkl moms (2.396 SEK exkl moms).
Datumet fungerar som ett inloggningsdatum men det finns inga tider att passa utan du loggar in när du kan och har tid. Du har sedan 6 månader på dig/kurs och gör kursen i din egen takt. Allt material ligger uppe från början.
Bokningsvillkor

Bokning
Din bokning är bindande. Du bokar lättast kurs här på vår hemsida men du kan också ringa på 08-406 00 30 eller skicka ett e-post meddelande till info@distansskolan.se

Bekräftelse
Du  får en bokningsbekräftelse direkt efter din bokning.

Faktura
Fakturan på kursavgiften mailas till den e-postadress du anger i din bokning. Fakturan behöver vara betald före kursstart.

Ombokning till annan kurs
Om du vill boka om till en annan kurs kostar det ingenting. Det är bara för dig att meddela oss om det.

Avbokning
Din bokning är bindande och en faktura kommer att skickas till dig strax efter din bokning.

Nöjd kundgaranti
Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din kurs erbjuder vi pengarna tillbakagaranti. Vill vill då att det sker en skriftlig förklaring och garantin gäller enbart under första veckan efter login.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss
info@distansskolan.se
08 406 00 30

Programvaror
Att skaffa programvara till ADOBE kurser
För att kunna genomgå kursen och göra alla övningsuppgifter behöver du programmet på din dator. Har du inte redan programmet kan du få tillgång till det genom att prenumerera på Adobe Creative Cloud. Där kan du även bli provmedlem i 30 dagar och få tillgång till en fullversion av programmet. Efter 30 dagar kan du fortsätta att prenumerera på programmet månadsvis eller på årsbasis. För mer information kan du gå till httpss://creative.adobe.com

Programvara till kurs i WordPress
WordPress är ett gratisverktyg och det enda verktyg du behöver för att genomföra kursen. Du kommer att lära dig att ladda ner och installera WordPress på kursen.
Nöjd kundgaranti
Nöjd kundgaranti
Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din kurs erbjuder vi pengarna tillbakagaranti. Det ska då ske en skriftlig förklaring och garantin gäller enbart under första veckan efter login.
Kursen är inte studiemedelsberättigad.
Inloggning & Diplom
Inloggning till kurs
Du har tillgång till kursen 6 månader för repetition. Därefter kommer du att få möjlighet till förlängning.

Diplomering

Deltagare som genomgått hela kursen får ett diplom mailat efter avslutad kurs. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.
Kontakta oss
 [contact-form to='info@distansskolan.se' subject='Kontakt från hemsidan'][contact-field label='Namn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-post' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form] 

Våra kursledare

Alla våra kursledare är aktiva inom reklambranschen och arbetar med reklam dagligen. De står också i klassrum och håller företagskurser varvat med produktion. De reser över hela landet för att hålla anpassade kurser på plats. Vi kan med säkerhet säga att vi har några av landets bästa utbildare på våra kurser med deras långa erfarenhet både inom produktion och utbildning.

Filmerna är så bra att gå tillbaka på och titta när man glömt någon detalj. Proffsigt med förberedelserna av dokument, texter, bilder etc.

Jonas Ljungblad

Mjölby-Svartådalen Energi

Har du frågor, kontakta oss!

6 + 8 =

Kurs WordPress fortsättning

Efter kursen WordPress grund kan du gå vidare med WordPress fortsättning för att få mer fördjupande kunskaper i ditt webbygge.

Kurs WordPress - egna mallar med Divi

Efter kursen WordPress webbshop kan du gå vidare med kurs WordPress – egna mallar med Divi för att lära dig skapa egna mallar.

Kurs Illustrator grund

Efter vår kurs WordPress kanske du vill lära dig rita grafik i datorn då är kurs Illustrator grund ett utmärkt val.

Kurs Photoshop grund

Känner du att dina fotografier behöver ett litet ansiktslyft då rekommenderar vi starkt vår kurs Photoshop grund.

Share This