Information om Cookies

Cookies är små filer som sparas på din dator när du använder en webbsida. Cookies kan bara läsas in av den webbplats som de sparas från. Vi använder cookies för att skapa statistik över hur besökarna på webbplatsen använder sig av den. En cookie är en textfil som en webbplats lagrar på din för att göra det möjligt att känna igen din dator nästa gång du besöker samma webbplats.

Om du nu eller i framtiden vill välja bort och blockera användandet av cookies kan du göra det i din webbläsares säkerhetsinställningar. Det är dock rekommenderat att du har cookies på. Det gör att din upplevelse av webbplatsen blir bättre. De cookies vi sparar raderas efter 30 dagar.

Vi använder cookies på webbplatsen för att få sidan att fungera, samt för att samla statistisk om hur vår webbplats används i syfte att förbättra den. En cookie-fil är passiv och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. Vissa cookies sparas bara under själva besöket, och raderas när webbläsaren stängs, andra cookies gör att vi känner igen att du är en återkommande besökare på webbplatsen. En cookie innehåller information i anonymiserad form. Vi vet alltså inte vem du är.

Nästan alla webbplatser använder cookies och de är många gånger en förutsättning för att platserna ska fungera optimalt. Men en webbplats kan även innehålla fragment och information som hämtas från andra adresser än den som visas i webbläsarens adressfält. Cookies kan alltså också sparas från andra adresser, via den webbplats du egentligen besöker – så kallade tredjepartscookies.

Mediakurser Sverige AB respekterar din integritet och din rätt att ha kontroll över dina egna personuppgifter. Vi är öppna med vilken information vi samlar in, varför vi samlar in den, och vi kommer skydda den på ett så säkert sätt som möjligt.

Information om Datahantering

Vi sparar personuppgifter när du bokar en kurs, om du ställer en fråga via hemsidan, mailar till oss, ringer oss eller om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Vi gör det för att vi ska kunna kontakta dig och besvara dina frågor, skicka kurskallelse, beställa böcker och annat som har med kursen att göra. Exempel på personuppgifter vi samlar in är ditt namn, kontaktuppgifter till dig som adress, mobiltelefonnummer och e-postadress. Vi sparar också betalningsinformation i bokföringsyfte.

När du använder ett formulär på vår webbplats, ringer till oss eller mailar godkänner du att vi sparar den information du lämnar. Vi gör det för att kunna erbjuda dig god kundservice, hantera dina förfrågningar eller skicka information i form av exempelvis nyhetsbrev.

Vi delar enbart med oss av information till andra företag som behandlar data på våra vägnar för att vi ska kunna utföra våra tjänster som bokföring och betaltjänster.

I och med att du lämnar uppgifter till Mediakurser Sverige AB ger du din tillåtelse till att vi registrerar och lagrar uppgifter om vilken tjänst du köpt samt behandlar personuppgifter för angivna ändamål. Som legal grund för behandling kommer Mediakurser Sverige AB att hänvisa till uppfyllande av avtal, berättigat intresse eller samtycke.

Vi behandlar personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Inga personuppgifter sparas under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Viss information kan behållas längre då det krävs p.g.a. andra lagkrav, som exempelvis bokföringslagen. Vid all hantering av personuppgifter iakttas alltid hög säkerhet och sekretess.

I enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) som gäller inom EU har du rätt att få reda på vilken information vi har sparat om dig. Du kan även närsomhelst begära att dina uppgifter raderas eller att felaktiga uppgifter rättas till genom att kontakta oss.

Så här kontaktar du oss

För ytterligare information om personuppgiftshantering eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss på:

Distansskolan.se
en del av Mediakurser Sverige AB

Arenavägen 55, 122 77 Globen-Stockholm
info@distansskolan.se
+46(0)8-406 00 30

Kontakta Distansskolan.se

Välkommen att ta kontakt med oss om det är något du funderar över.

telefon: 08 406 00 30
e-post: info@distansskolan.se

Våra erfarna kursledare

Våra kursledare arbetar idag både som frilansare och utbildare och har lång erfarenhet i de grafiska programmen sedan början av 90-talet och har gedigna kunskaper inom området.

De har gått diverse grafiska-, foto- och konstutbildningar. Och eftersom de också arbetar med reklamproduktion, åt bl.a. Coop Sverige AB, vet de också vad de flesta behöver kunna för att klara av sitt dagliga arbete.

Kursledarna har arbetat som utbildare på de flesta stora utbildningsföretag och arbetat på Stockholms universitet, Grafiska Institutet och även rest landet runt för att hålla kurser för både små och stora företag, organisationer, föreningar och privatpersoner.

De är också Adobe Certifierade Experter.

Share This