Studera på distans

Perfekt för dig som vill kunna studera på egna tider när och var det passar bäst för dig

Gå en distanskurs

Välj att köpa en enstaka kurser med övningar som skickas in för personliga kommentarer och support.

Rådgivning & Support

Du får rådgivning forum och i vår medlemsgrupp på Facebook. Mailsupport med din kursledare under hela kursperioden.

Mobil, platta och dator

Kurserna kan ses på TV-skärm, mobil, surfplatta, dator, Mac och Windows hur många gånger som helst.

Medlemskap

Medlemskap för teams och företag. Få tillgång till samtliga kurser. Förnyas automatiskt och kan avslutas när som helst. Övningar kan laddas ner och göras på egen hand.

Diplom

Diplom kan skrivas ut vid helt genomförd kurs som ett bevis på dina kunskaper.

Kunniga kursledare

Vi är Adobe certifierade experter och instruktörer. Vi har lång erfarenhet och har arbetat med utbildningar och som frilansare sedan mitten av 90-talet.

+ 0
KOMPLETTA KURSER
+ 0
VIDEOFILMER
+ 0
DELTAGARE

Studera på distans

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen är 15 tim/vecka. Du behöver tillgång till en dator med det aktuella programmet installerat.

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi började med grafisk produktion i datorn tidigt 90-tal. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen. Vi är Adobe certifierade instruktörer.

Övrig information

Efter att du köpt en kurs mailar vi information över hur du loggar in på kursen. 

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information?
Här hittar du svar på vanliga frågor »

Våra kursledare har erfarenhet från daglig produktion i branschen. De är goda pedagoger samtidigt som de har dokumenterade teoretiska kunskaper och praktisk yrkeserfarenhet av det ämne de undervisar i.

Vi utbildar 1000-tals deltagare årligen

Vi på Mediakurser utbildar dagligen både på distans, i klassrum och anpassade kurser runt om i hela Sverige. Våra kurser är väl genomtänkta med ett kursinnehåll som baserats på vad du verkligen behöver kunna i det dagliga arbetet. 

Exempel på kunder vi både utbildat och producerat för

Försvarsmakten, Coop Sverige AB, SVT, SR, Viking Line, Astra Zeneca, SAAB, Volvo, SJ, SLL, Spendrups, Polisen, Regeringskansliet, Trafikverket, Spendrups, Tillväxtverket, Trygghetsrådet, Flertal skolor -reklambyråer -tryckerier och arkitektkontor, Ericsson, Karolinska Institutet, Nelly, SOVA, Nilsson Group, H&M, IKEA, Stockholms Universitet, Aftonbladet, DN, GP, Universal Studios, Baby Björn, IF, Polisen, Arbetsförmedlingen. Länsförsäkringar, SEB, Swedbank, Nordea, Fleur De Sante, LRF, SAF, ISA och många många fler