Välj en sida

Studera på distans

Pröva en distanskurs och studera på distans

En stor fördel med att studera på distans är att du har tillgång till kursen dygnet runt och kan logga in var du än befinner dig, så länge du har en dator tillgänglig. Du väljer själv, men räkna ändå med att använda 5-10 timmar i veckan för att lära dig så mycket som möjligt.

Studera när -var och hur du vill. Inga tider att passa.

Kursen är uppdelad i kursavsnitt, ett per vecka. Kursavsnitten kallas för resurser och där finner du text-, bild och videomaterial till kursen. Varje kursavsnitt består av olika filmer där du lär dig delar av programmet.

När du tittat klart på filmerna får du övningsuppgifter där du ska använda dig av det du precis lärt dig. Genom att göra övningsuppgifterna upptäcker du om du har de kunskaper du behöver för att slutföra uppgiften eller om du behöver gå tillbaka och se filmerna en gång till.

När du är klar med din övningsuppgift lägger du upp den via portalen. Du får kommentarer och feedback på alla övningsuppgifter du gör. Får du problem med övningsuppgiften kan du alltid ta kontakt med läraren.

Är det vissa tider man måste passa?
Kursen är helt självgående och du logga in när du kan och har tid. Allt material ligger öppet från början så du kan i lugn och ro planera dina egna studier. Har du mer tid en dag kan du lägga ner mer tid. Kursens längd är ca 4, 8, 16 eller 40 veckor (beroende på vilken kurs du bokar) om du lägger ner 10-15 tim/vecka men du har 6 månader på dig att färdigställa samt repetera kursen.

Tillträde till kursen
Du har tillgång till kursen 6 månader extra utöver själva kurstiden för repetition och att eventuellt färdigställa kursen. Skulle du behöva längre tid för dina inlämningsuppgifter ordnar vi det utan problem.

Utrustning och programvara
Du behöver kunna koppla upp dig mot internet och använda dig av en uppdaterad webbläsare. Vi rekommenderar att du använder Firefox eller Chrome. Det fungerar lika bra på Windows som MAC.

Du behöver också det program som du anmäler dig till om du har valt en programutbildning. Dessa program kan alltid laddas hem från Adobes hemsida som en testversion under 30 dagar.

Diplomering
Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Nöjd kundgaranti
Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din kurs erbjuder vi pengarna tillbakagaranti. Det ska då ske en skriftlig förklaring och garantin gäller enbart under första veckan efter login.

Hur betalar man?
När du bokar in dig på kurs kommer du att få en faktura via e-post om du inte väljer att betala med kort via PayPal. Kursavgiften ska vara betald innan kursen startar.

Din kursnyckel, som du behöver för att låsa upp din kurs första gången du loggar in, skickas ut dagen innan kursstart vid ca 17-tiden till din e-post.

Kan man verkligen lära sig dessa program på distans?
Ja, det kan du om du får rätt utbildning och en vass lärare med pedagogisk undervisning. Våra lärare arbetar inom reklambranschen och alla har erfarenhet av utbildning i klassrum. Vi strävar alltid efter att ha de bästa kurserna med de bästa lärarna.